Dżemy i powidła
Dżemy są zazwyczaj spożywane „na surowo” jako dodatek do pieczywa, natomiast marmolady, ze względu na swoją gładką konsystencję i większą trwałość w piekarniku, są częściej wykorzystywane do wypieków. Oczywiście, w zależności od przepisu, oba te produkty mogą być stosowane zamiennie, ale ogólnie dżem kojarzy się bardziej z jedzeniem, a marmolada z wypiekami.
Wyświetlanie 1–12 z 31 wyników
-
Dżem mandarynkowy 230g Uje
19,00 zł Dowiedz się więcej -
Dżem z cytryn 230g Uje
21,00 zł Dodaj do koszyka -
Dżem z dzikiej róży (Sipak) 360g Podravka
11,00 zł Dodaj do koszyka -
Dżem z Fig z zielem angielskim (Smokva s pimentom) słoik 690g Dida Boza
26,00 zł Dodaj do koszyka -
Dżem z moreli (Marelica) 360g Podravka
11,00 zł Dowiedz się więcej -
Dżem z pomarańczy 230g Uje
21,00 zł Dodaj do koszyka -
Dżem z suszonych fig 230g Uje
21,00 zł Dodaj do koszyka -
Marmolada EKO z maliny 240g Dida Boza
14,00 zł Dodaj do koszyka -
Marmolada z dzikiej róży (Sipak) EKO 240g Dida Boža
14,00 zł Dodaj do koszyka -
Marmolada z dzikiej róży (Sipak) EKO 700g Dida Boža
26,00 zł Dodaj do koszyka -
Marmolada z fig (Smokva) 700g Dida Boža
26,00 zł Dodaj do koszyka -
Marmolada z fig (Smokva) EKO 240g Dida Boža
14,00 zł Dodaj do koszyka
Wyświetlanie 1–12 z 31 wyników